+30 27440 66860

ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Πρόσβαση

Πρόσβαση
H Sportcamp, βρίσκεται σε μια καταπράσινη έκταση στο Λουτράκι Κορινθίας μόλις 81 χλμ από το κέντρο της Αθήνας και η πρόσβαση στις εγκαταστάσεις μας είναι πολύ εύκολη με όποιο μεταφορικό μέσο εσείς επιλέξετε.

Στο Λουτράκι μπορείτε να φτάσετε από την Αθήνα οδικώς με Ι.Χ. ή λεωφορείο ΚΤΕΛ, μέσω της Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου σε 1 ώρα περίπου, καθώς και με τον Προαστιακό σιδηρόδρομο μέχρι τον σταθμό Κορίνθου και  από εκεί στο Λουτράκι με ταξί (15’ περίπου).

Από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών Ελευθέριος Βενιζέλος μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον Προαστιακό σιδηρόδρομο ή εναλλακτικά να μισθώσετε ταξί,  Ι.Χ. ή πούλμαν και να ακολουθήσετε την Αττική Οδό προς Κόρινθο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την περιοχή μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα τουριστικής ανάπτυξης του δήμου Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων. www.visitloutraki.com

 

Πατήστε ΕΔΩ για διαδραστικό χάρτη πρόσβασης ή ακολουθήστε τις πληροφορίες:

  1. Στην Εθνική Οδό Αθηνών Κορίνθου, με κατεύθυνση προς Κόρινθο, στρίβετε δεξιά στην έξοδο προς Λουτράκι.
  2. Εκατόν πενήντα μέτρα μετά τις γραμμές του τραίνου και ενώ βλέπετε στο αριστερό σας χέρι το πρατήριο καυσίμων REVOIL, στρίβεται δεξιά στην οδό Εκκλησιαστικού Λυκείου. Στην συνέχεια ακολουθήστε τις καθοδηγητικές πινακίδες.
  3. Μετά από 3χλμ. φτάνετε στο SPORTCAMP.