+30 27440 66860

ΕΓΓΡΑΦΕΣ

ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ

Η κατασκήνωσή μας καλωσορίζει όποιον θέλει να περιηγηθεί στις εγκαταστάσεις μας και να μας γνωρίσει από κοντά! Η Συμβουλή μας προς τους  νέους μας φίλους μαζί με τις οικογένειες τους είναι να μας επισκεφθούν προτού ολοκληρώσουν την διαδικασία εγγραφής τους!

Είναι πολύ σημαντικό οι νέοι κατασκηνωτές μας να ξεναγούνται στις εγκαταστάσεις και να εξοικειώνονται με τους χώρους στους οποίους θα αθληθούν, θα παίξουν και θα φιλοξενηθούν. Όμως, το πιο σημαντικό από όλα είναι τόσο οι γονείς όσο και οι μικροί μας φίλοι να γνωρίσουν από κοντά τους ανθρώπους που θα βρίσκονται μαζί τους κατά την διάρκεια της κατασκηνωτικής περιόδου!

Η γνωριμία αυτή συνεισφέρει στην δημιουργία μια σχέσης εμπιστοσύνης μεταξύ μας και επιπλέον δημιουργεί αίσθημα ασφάλειας στον νέο κατασκηνωτή καθώς την ημέρα άφιξης του στην κατασκήνωση θα ανταμώσει με ανθρώπους που τους έχει προηγουμένως γνωρίσει μαζί με την οικογένεια του.

Η SPORTCAMP, βρίσκεται σε μια καταπράσινη έκταση στο Λουτράκι Κορινθίας μόλις μια ώρα μακριά από την Αθήνα. Η εγκατάστασή μας είναι πολύ εύκολα και άμεσα προσβάσιμη από την Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου & Κορίνθου-Πατρών καθώς βρίσκεται πολύ κοντά στον Ισθμό της Κορίνθου.

Κλείστε το ραντεβού σας σήμερα στο τηλ. 27440 66860!

 

* Δημιουργήσαμε μια εικονική ξενάγηση για να εξυπηρετήσουμε τους γονείς και τους φίλους μας, οι οποίοι βρίσκονται σε μακρινή απόσταση! Ωστόσο η επιθυμία μας, να σας καλωσορίσουμε στην κατασκήνωση μας και να σας ξεναγήσουμε εμείς οι ίδιοι , παραμένει η ίδια! Ξεναγηθείτε ΕΔΩ στην κατασκήνωση

Δείτε ακόμη