+30 27440 66860

ΕΓΓΡΑΦΕΣ

ΓΙΑΤΙ SPORTCAMP

Tο SPORTCAMP εδώ και 40 πλέον έτη αποτελεί την ιδανική επιλογή των γονιών και  παιδιών για να αγαπήσουν την εμπειρία της κατασκήνωσης!

Κύριο μέλημα μας είναι η κοινωνική ανάπτυξη των παιδιών μέσα από την επαφή τους με τον αθλητισμό και την διαβίωσή τους κοντά στη φύση.

Eδώ οι φιλίες μας δένουν για μια ζωή και οι αθλητικές εμπειρίες μέσα από το παιχνίδι φτιάχνουν αξέχαστες καλοκαιρινές διακοπές!

 

"Εύκολη Πρόσβαση"

H Sportcamp βρίσκεται σε μια μαγική καταπράσινη περιοχή στο Λουτράκι Κορινθίας. Απέχει λιγότερο από μια ώρα από το κέντρο της Αθήνας και είναι εύκολα προσβάσιμη μέσω της Αττική Οδού, του Προαστιακού Σιδηρόδρομου, καθώς και οποιουδήποτε άλλου Μέσου Μαζικής Μεταφοράς επιλέξετε.

Το Σύγχρονο Σύμπλεγμα Εγκαταστάσεων του Sportcamp διαθέτει πλήρως εξοπλισμένο εστιατόριο, ποιοτικών προδιαγραφών HACCP, με μενού  παρασκευασμένο με αγνά υλικά και σπιτική φροντίδα.

Ο  σχεδιασμός των εγκαταστάσεων διαμονής δημιουργήθηκε για να φιλοξενεί τους κατασκηνωτές μας σε ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον μέσα στη φύση!

 

"Η ομάδα μας είναι η δύναμη μας!" 

Καθώς τα περισσότερα στελέχη μας είναι παλαιοί κατασκηνωτές μας βρίσκονται κοντά και κατανοούν τις ανάγκες κάθε κατασκηνωτή. Είναι νεαροί ενήλικες, γυμναστές και παιδαγωγοί με κύριο μέλημα την φροντίδα των παιδιών.

Η ομάδα στελεχών μας λειτουργεί βάσει του οργανογράμματος της κατασκήνωσης με διακριτούς ρόλους :

          Αρχηγός

          Υπαρχηγοί

          Κοινοτάρχες

          Ομαδάρχες

 πάντα υπό την προσωπική επίβλεψη και καθοδήγηση του «Μεγάλου Αρχηγού» Σπύρου Καραβούλη.

Τα στελέχη, ανάλογα με την ιεραρχική τους θέση, εποπτεύουν τις ομάδες και τις κοινότητες που τους αντιστοιχούν, φροντίζοντας για την ορθή υλοποίηση του προγράμματος σύμφωνα με τις υποδείξεις αρχηγού και υπαρχηγών.  

Ειδικά στελέχη πλαισιώνουν την ομάδα, μεταξύ αυτών :

       ♦   γυμναστές

       ♦   ναυαγοσώστες

       ♦   εικαστικοί

       ♦   μουσικοί

       ♦   εμψυχωτές

       ♦   τεχνικοί

Η εύρυθμη λειτουργία της κατασκήνωσης πιστοποιείται με την παρουσία γιατρού και νοσηλευτικού προσωπικού, εξασφαλίζοντας έτσι την συνεχή ιατρική παρακολούθηση των παιδιών. Τέλος, το έμπειρο προσωπικό της γραμματείας και του τηλεφωνικού κέντρου της κατασκήνωσης συντελεί στην αποτελεσματική επικοινωνία μεταξύ γονιών και παιδιών σε καθημερινή βάση. 

 

"Η Προσωπική Ενασχόληση είναι το μεράκι μας"

 Η προσωπική ενασχόληση των στελεχών μας και η ατομική φροντίδα κάθε κατασκηνωτή αποτελεί κύριο μέλημα μας. Επιλέξαμε να υποδεχόμαστε έναν περιορισμένο αριθμό κατασκηνωτών  σε κάθε κατασκηνωτική περίοδο προσφέροντας ένα ποιοτικό πρόγραμμα και μια οργανωμένη λειτουργία. Γι΄ αυτό ξεχωρίζουμε και μας αγαπούν γονείς και κατασκηνωτές.
Ο κατασκηνωτικός θεσμός για εμάς αποτελεί φυσική συνέχεια του οικογενειακού θεσμού και αυτό διαφαίνεται από τη συνεχή προσωπική ενασχόλησή μας με παιδιά και γονείς καθ΄ όλη τη διάρκεια της κατασκήνωσης.
Φιλοσοφία μας είναι να γνωρίζουμε προσωπικά την οικογένεια κάθε κατασκηνωτή και να δημιουργούμε ισχυρούς δεσμούς, ώστε γονείς και παιδιά να νιώθουν ότι βρίσκονται σε ένα ασφαλές και οικείο περιβάλλον και όλοι μαζί να μοιραζόμαστε όμορφες στιγμές και να δημιουργούμε στους μικρούς μας φίλους μοναδικές αναμνήσεις!

 

"Υγεία και Ασφάλεια"

Με το αίσθημα της ευθύνης, το οποίο μας διέπει όλα αυτά τα χρόνια,  σας ενημερώνουμε ότι η κατασκήνωση SPORTCAMP  έχει προσαρμόσει  τη λειτουργία της στις νέες συνθήκες της ζωής όλων μας και έχοντας ως κύριο μέλημά της,  την υγεία και ασφάλεια των κατασκηνωτών και των εργαζομένων.Η τήρηση των οδηγιών για την λειτουργία κατασκηνώσεων του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων είναι για εμάς δέσμευση! Η πιστή εφαρμογή τους καθώς και η τήρηση επιπλέον διαδικασιών της Sportcamp, διασφαλίζουν μια  ομαλή κατασκηνωτική εμπειρία.