+30 27440 66860

ΕΓΓΡΑΦΕΣ

ΙΔΙΩΤΕΣ

Για τους ιδιώτες πελάτες της κατασκήνωσής μας προσφέρουμε διάφορες επιλογές προγραμμάτων και εκπτωτικών πακέτων σε κάθε κατασκηνωτική περίοδο.

  • Πρόγραμμα 15ημερών
  • Πρόγραμμα εβδομαδιαίο
  • Ημερήσιο Πρόγραμμα (Day Camp)
  • Counselors in Training (εκπαιδευτικό πρόγραμμα)

Τα πρωτότυπα Κατασκηνωτικά Προγράμματα της SPORTCAMP σε συνδυασμό με τις ποιοτικές υπηρεσίες που προσφέρουμε, αποτελούν την ιδανική επιλογή για μια αξέχαστη καλοκαιρινή εμπειρία.

Χρήσιμες πληροφορίες
Επικοινωνήστε με την γραμματεία μας και επιβεβαιώστε την διαθεσιμότητα στην κατασκηνωτική περίοδο που επιθυμείτε.
Στην συνέχεια αποστείλετε συμπληρωμένο το Δελτίο Εγγραφής Κατασκηνωτή με email ή fax κι επισυνάψτε το αποδεικτικό κατάθεσης προκαταβολής 20%.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση επικοινωνήσετε σήμερα μαζί μας!

 

Για κάθε οικογένεια που ενδιαφέρεται να συμμετέχει στα προγράμματά ιδιωτικά, υπάρχει η δυνατότητα εγγραφής και επιλογής από τα εκπτωτικά προγράμματα, τα οποία δημιουργήθηκαν αποκλειστικά για εσάς με σκοπό να καλύψουν κάθε σας ανάγκη.

 

  • Early Bird – Εγγραφείτε έγκαιρα και επωφεληθείτε από τις προσφορές μας:

Το εκπτωτικό πακέτο Early Bird προσφέρει την δυνατότητα σε κάθε οικογένεια να εξασφαλίσει την καλύτερη τιμή κάνοντας σήμερα έγγραφή στο κατασκηνωτικό πρόγραμμα επιλογής του κάθε παιδιού! Επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα και επωφεληθείτε από την έκπτωση early bird 10% για ατομικές εγγραφές.

 

  • Ειδικές τιμές για αδέρφια:

Η SPORTCAMP προσφέρει την δυνατότητα σε όλους τους γονείς να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή των παιδιών τους στο πρόγραμμα επιλογής τους και διευκολύνει τον οικογενειακό σας προϋπολογισμό προσφέροντας ειδική έκπτωση για τα αδέρφια.