+30 27440 66860

ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Το Sportcamp στο συνέδριο We are Together στη Ρωσία

Το Sportcamp στο συνέδριο We are Together στη Ρωσία

Sportcamp in Russia

Συνέδριο με θέμα την παιδική αναψυχή, πραγματοποιήθηκε στη Ρωσία από 19 έως 21 Ιανουαρίου 2022, στο οποίο παρευρέθηκε ως προσκεκλημένος και ομιλητής, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Sportcamp Group, κος Σπύρος Καραβούλης.

Κύριο αντικείμενο του συνεδρίου, ήταν η κοινωνική επίδραση των δραστηριοτήτων αναψυχής και ευεξίας και τα ανθρωπιστικά οφέλη αυτών.

Τη διοργάνωση ανέλαβε η Ένωση Διοργανωτών Δραστηριοτήτων Αναψυχής και Βελτίωσης Υγείας της ρωσικής πόλης Tyumen “ We are together” και ο οργανισμός “ Children’s Republic”,με την υποστήριξη του Τμήματος Κοινωνικής Ανάπτυξης Tyumen, του Οργανισμού “Promotion of Children’s Recreation” και της International Camping Fellowship (ICF).

Στελέχη και ειδικοί στον κλάδο της παιδικής αναψυχής, εκπρόσωποι οργανισμών υγείας, κοινωνικών και εκπαιδευτικών ινστιτούτων υψηλών βαθμίδων, καθώς και φορέων διοργάνωσης παιδικών δραστηριοτήτων υγείας και ευεξίας στη Ρωσία και στο εξωτερικό , κατέθεσαν την εμπειρία τους μέσα από πληθώρα διαλέξεων, παρουσιάσεων και υπηρεσιών συμβουλευτικής.

Θυμίζουμε πως, λίγους μήνες πριν, είχε πραγματοποιηθεί στο Λουτράκι το Ευρωπαϊκό Συνέδριο της Παγκόσμιας Ένωσης Παιδικών Κατασκηνώσεων, υπό τη διοργάνωση της International Camping Fellowship (ICF) και της Ένωσης Κατασκηνώσεων της Ρωσίας.

Το Sportcamp Group, έχοντας ως γνώμονα την καλή υγεία και ευεξία των φιλοξενουμένων του, διαθέτει υψηλού επιπέδου γνώσεις και εμπειρία στην αναψυχή των παιδιών , μέσω της άθλησης, της κοινωνικοποίησης και της προαγωγής του πολιτισμού.

Διευρύνουμε τους ορίζοντές μας, ανταλλάσσουμε εμπειρίες και πρακτικές και είμαστε έτοιμοι για νέες, διεθνείς συνεργασίες στον κλάδο της παιδικής κατασκήνωσης!