+30 27440 66860

ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Πρόγραμμα φιλοξενίας παιδιών από την Ουκρανία

Πρόγραμμα φιλοξενίας παιδιών από την Ουκρανία

Στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής μας Ευθύνης, με αίσθημα αλληλεγγύης και κοινωνικής ενσυναίσθησης, η Sportcamp συμμετείχε σε πρόγραμμα φιλοξενίας παιδιών από την Ουκρανία, αναλαμβάνοντας τη φιλοξενία 23 παιδιών από την εμπόλεμη χώρα, με τους συνοδούς τους.

Το εν λόγω πρόγραμμα του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, υλοποιήθηκε τον Αύγουστο 2022 και συμμετείχαν σε αυτό κατασκηνώσεις-μέλη της Πανελλήνιας Ένωσης Λειτουργών Παιδικών Κατασκηνώσεων από όλη την Ελλάδα.

Η δική μας συμμετοχή, στάθηκε μια ένδειξη συμπαράστασης στον πληττόμενο λαό της Ουκρανίας, μια προσπάθεια επούλωσης των πληγών στις παιδικές ψυχές και μια πράξη αγάπης προς τα παιδιά του κόσμου.

Οι μικροί φιλοξενούμενοι απόλαυσαν άνετη και ασφαλή διαμονή στις εγκαταστάσεις μας, υγιεινή διατροφή στο εστιατόριό μας και ακολούθησαν πλήρες κατασκηνωτικό πρόγραμμα με αθλητικές, ψυχαγωγικές και πολιτιστικές δραστηριότητες. 

Έζησαν χαρούμενες, ανέμελες στιγμές, έκαναν νέους φίλους και αποκόμισαν όμορφες αναμνήσεις.

Ήταν χαρά και τιμή μας που γνωρίσαμε αυτές τις μικρές προσωπικότητες με τα μεγάλα όνειρα και ευχόμαστε ολόψυχα τη γρήγορη αποκατάσταση της ειρήνης και της συμφιλίωσης!