+30 27440 66860

ΕΓΓΡΑΦΕΣ

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Αισιοδοξία, ψυχραιμία, σωστή προετοιμασία, μπόλικο χιούμορ και...πάμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας!

Αγαπημένοι μας φίλοι, διαβάσατε όλη τη χρονιά, αποκτήσατε τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες, κοπιάσατε να ετοιμαστείτε για τη δοκιμασία των Πανελληνίων Εξετάσεων και να που έφτασε ο καιρός.

Δεν πτούμαστε: είμαστε έτοιμοι, είμαστε δυνατοί, είμαστε ομάδα!

Είμαστε μαζί σας, σας στηρίζουμε, στέλνουμε αμέτρητα θετικά vibes και χαρούμενες σκέψεις, για να γεμίσει η καρδιά και η σκέψη σας!  Αυτοπεποίθηση και πίστη να τρυπώσουν σε κάθε γωνιά του μυαλού σας, να διώξουν μακριά κάθε κακή σκέψη, να φωτίσουν με ήλιο το πνεύμα σας, να χαρίσουν γλυκά χαμόγελα στα χείλη σας! 

Στην κατασκήνωση άλλωστε, έχουμε μάθει να υπερπηδάμε τα εμπόδια, να έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μας, να πέφτουμε και να σηκωνόμαστε, να έχουμε πείσμα και τελικά, να καταφέρνουμε πολλά!

Εμπρός λοιπόν, πάμε να κατακτήσουμε και αυτή την πρόκληση! Κι αν δεν τα καταφέρουμε, θα προσπαθήσουμε ξανά!  

Οι Πανελλήνιες δεν είναι το παν, είναι απλά μια δοκιμασία, δεν μας προσδιορίζει ως προσωπικότητες και δεν καθορίζει απαραίτητα το μέλλον μας. Υπάρχουν κι άλλες ευκαιρίες, μπορούμε να εξερευνήσουμε νέους δρόμους, να δοκιμάσουμε ενδιαφέρουσες επιλογές. Με χαμόγελο, φως και ανοιχτούς ορίζοντες. Καλή επιτυχία!