+30 27440 66860

ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Ενημέρωση για την Κατασκήνωση 2020!

Ενημέρωση για την Κατασκήνωση 2020!

Εδώ και 40 χρόνια μοιραζόμαστε καλοκαίρια γεμάτα χαρά και ψυχαγωγία μέσα από τη φύση και τον αθλητισμό! Ήρθε η ώρα να αναμετρηθούμε με κάτι πρωτόγνωρο. Σύμμαχοί μας είναι η επιστήμη της ιατρικής και οι αξίες που τόσο καλά γνωρίζουμε από την κατασκηνωτική μας εμπειρία: Η πίστη στην ομαδική προσπάθεια και η δύναμη της θέλησης.

Όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν, θα επιστρέψουμε όλοι πιο δυνατοί στην καθημερινότητα και στις αγαπημένες μας συνήθειες. Προς το παρόν μένουμε σπίτι, μένουμε ασφαλείς και κάνουμε σχέδια για ακόμα ένα καλοκαίρι στην αθλητική παιδική κατασκήνωση Sportcamp!

Εμείς, η παιδική αθλητική κατασκήνωση Sportcamp εφαρμόζουμε πιστά τους κανονισμούς που έχουν επιβληθεί από τις αρμόδιες αρχές της χώρας μας και τηρούμε όλα όσα χρειάζεται για να απολαύσουμε και πάλι μαζί την κατασκηνωτική εμπειρία!

Οι ΕΓΓΡΑΦΕΣ πραγματοποιούνται ΜΟΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ!

Σημειώστε ότι:

1. Θα επιδείξουμε την κατάλληλη ευελιξία και οι ημερομηνίες των κατασκηνωτικών περιόδων θα προσαρμοστούν ανάλογα με τη διάρκεια του σχολικού έτους. Οποιαδήποτε επιλογή κατασκηνωτικής περιόδου έχετε κάνει κατά την εγγραφή σας, θα μπορεί να μετατεθεί κατόπιν επικοινωνίας μαζί μας.

2. Σε περίπτωση τροποποίησης των προγραμματισμένων περιόδων λειτουργίας μας λόγω ανωτέρας βίας, θα ενημερωθείτε άμεσα και στην περίπτωση αυτή και εφόσον η εγγραφή ακυρωθεί, τυχόν προκαταβολές θα επιστραφούν.

Αναζητείστε τις χρήσιμες πληροφορίες σύμφωνα με τον τρόπο συμμετοχής σας στην κατασκήνωσή μας στην αντίστοιχη ενότητα για Ιδιωτική Εγγραφή, Κατασκήνωση ΟΑΕΔ ή Ασφαλιστικά Ταμεία ενώ για εγγραφές μέσω ασφαλιστικών ταμείων ή ιδιωτικών φορέων παρακαλώ επικοινωνήστε πρώτα με τον φορέα σας. Ελπίζουμε σύντομα να μπορέσουμε να σας υποδεχθούμε από κοντά και να σας ξεναγήσουμε στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας!

Έως τότε και για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τους ακόλουθους τρόπους: E-mail : kids@sportcamp.gr Τηλεφωνικά: 2744066860 και 2744023999