+30 27440 66860

ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Έναρξη Υποβολής Αιτήσεων Δικαιούχων e-ΕΦΚΑ

Έναρξη Υποβολής Αιτήσεων Δικαιούχων e-ΕΦΚΑ

Οι αιτήσεις στο Κατασκηνωτικό Πρόγραµµα e-ΕΦΚΑ 2024 ξεκίνησαν! Συμπληρώστε την αίτησή σας στον e-ΕΦΚΑ και χαρείτε το καλοκαίρι στην πιο  σύγχρονη, αθλητική, παιδική κατασκήνωση! 

Αυτό το καλοκαίρι…πάμε Sportcamp! 

Το κατασκηνωτικό πρόγραμμα αφορά σε έμμεσα μέλη ηλικίας 6 έως 16 ετών συγκεκριμένων κατηγοριών ασφαλισμένων και συνταξιούχων του e-ΕΦΚΑ, καθώς και παιδιά εργαζομένων στον e-ΕΦΚΑ.

Στο πλαίσιο λειτουργίας μίας κοινωνίας συμπερίληψης, όπου  η ισότιμη συμμετοχή των ατόμων με αναπηρία στην κοινότητα, η αναγνώριση και ο σεβασμός της διαφορετικότητάς τους αποτελούν υψηλή προτεραιότητα, φέτος, στο κατασκηνωτικό πρόγραμμα του e-ΕΦΚΑ θα λειτουργήσουν για πρώτη φορά συμπεριληπτικές κατασκηνώσεις, δηλαδή τα παιδιά τυπικής ανάπτυξης και τα παιδιά με αναπηρία θα είναι μαζί. Αυτό αφορά στην 1η, 3η, 4η και 5η περίοδο. Επισημαίνεται ότι εξακολουθεί να υπάρχει η 6η περίοδος, που αφορά αποκλειστικώς παιδιά με αναπηρία, με περιορισμένες θέσεις.

Οι  αιτήσεις συμμετοχής  θα υποβληθούν από τις 20 Μαΐου 2024 έως και τις 30 Μαΐου 2024 για όλες τις κατασκηνωτικές περιόδους, αποκλειστικά ηλεκτρονικά στο δικτυακό τόπο του e-ΕΦΚΑ https://www.efka.gov.gr/elektronikes-yperesies/aiteseis-kataskenoseon-2024 , κατόπιν πιστοποιημένης πρόσβασης με τους κωδικούς του TAXIS και οι γονείς μπορούν να επιλέξουν μέχρι 5 κατασκηνώσεις με σειρά προτεραιότητας.

Τα αποτελέσματα της διαδικασίας θα είναι διαθέσιμα την 10η/6/2024, οπότε όσοι έχουν υποβάλει αίτηση θα λάβουν μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση που θα έχουν δηλώσει με τις οδηγίες για την εκτύπωση της κάρτας κατασκηνωτή, η οποία πρέπει να υπογραφεί  και να παραδοθεί κατά την άφιξη  στην κατασκήνωση.

Δείτε ΕΔΩ το Δελτίο Τύπου