+30 27440 66860

ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Εις το Επανιδείν!

Εις το Επανιδείν!

Καλοκαιράκι και κατασκήνωση, πάνε μαζί! Καλοκαίρι σημαίνει Sportcamp!

 

Άλλη μια απίστευτη κατασκηνωτική χρονιά έλαβε τέλος. Πόσα πήραμε και πόσα ζήσαμε με όλα αυτά τα χαμόγελα! Η χαρά  και η  ανεμελιά των παιδιών, δημιούργησαν ένα τοπίο με ζωηρά  χρώματα, παιχνίδια και άπλετη ζωντάνια. Το μαγικό ταξίδι στον κόσμο αυτό της κατασκήνωσης ανέδειξε στους μικρούς μας φίλους την καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους! Ολόκληρη η κατασκήνωση έλαμψε από τον παλμό της νιότης. Κάθε  σημείο κατακλυζόταν από προσωπάκια με μάτια λαμπερά, που αναζητούσαν κάθε λεπτό την περιπέτεια, την ανακάλυψη, την δημιουργία νέων φίλων, το παιχνίδι…μα φυσικά και τις σκανταλιές! Από το πρωί έως το βράδυ, οι χώροι κι ο κόσμος της Sportcamp απασχολούσε όλα τα παιδάκια, κάποια πιο μικρά κάποια μεγαλύτερα, μέσα από ένα πλέγμα φανταστικών δραστηριοτήτων.

Αγόρια και κορίτσια, με χρωματιστά μαγιό και σκουφάκια, να κατακτούν την πισίνα με αγώνες, παφλασμούς και γέλια που αντηχούσαν σε ολόκληρο το camp. Άλλα, να κάνουν τα γήπεδα να παίρνουν φωτιά με την μαχητικότητα, τις μπάλες, τις φωνές αγωνίας και συναγωνισμού. Δεν γίνεται να παραλειφθούν οι χοροί, οι τέχνες, θεάματα, στιγμές που έκαναν τους φίλους μας να συνεχίζουν το ταξίδι με σταθμούς  εκπλήξεις, μιας και μέσα από τα παραπάνω ανακάλυψαν κομματάκια και ταλέντα του μοναδικού εαυτού τους.

Και το βράδυ, το βραδάκι, έφτανε η στιγμή που όλοι περιμέναμε!

Ξεχωριστές βραδιές με όλες τις ομάδες να διασκεδάζουν, χορεύοντας , τραγουδώντας, υποδύοντας ρόλους, με αποτέλεσμα να έρχεται η ώρα για ύπνο, και τα κατασκηνωτάκια  να ξεχειλίζουν από εικόνες, ήχους και με ζωγραφισμένα χαρούμενα μουτράκια Αξίζουν βέβαια πολλά μπράβο, γιατί κατάφεραν να ξεπεράσουν πολλές φορές εμπόδια και τρικλοποδιές, που μερικές φορές αυτός ο ξεχωριστός κόσμος της κατασκήνωσης μπορεί να κρύβει.

Όμως μέσα από μικρές δυσκολίες ανέλαβαν ρόλους, έμαθαν να διαχειρίζονται καταστάσεις και απέκτησαν ευθύνη, κυρίως ατομική, αλλά και της υπόλοιπης ομάδας!

Μικροί μας φίλοι, τίποτα λιγότερο από ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις αναμνήσεις και τις στιγμές που δημιουργήσαμε μαζί σας αυτό το καλοκαίρι. Δεν θα ήταν τίποτα ίδιο χωρίς εσάς, δεν θα κάναμε τόσους νέους φίλους και φυσικά χάρη σ’ εσάς ανυπομονούμε ήδη για το επόμενο καλοκαίρι, εδώ, στη δική μας Sportcamp.  

Ένα τεράστιο ευχαριστώ και σε όλους τους γονείς, που η εμπιστοσύνη σας ήταν το κίνητρο να γίνουμε καλύτεροι και να φτάσουμε ακόμα πιο κοντά σε όσα στοχεύουμε. Εις το επανιδείν! Δίνουμε υπόσχεση για το επόμενο καλοκαίρι, που θα μας πάει σε νέα μονοπάτια και σταθμούς! Μέχρι τότε.. να περνάτε ΥΠΕΡΟΧΑ!