+30 27440 66860

ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Αύγουστος στη Sportcamp!

Αύγουστος στη Sportcamp!

Τα παιδιά θέλουν παιχνίδι, επαφή με τη φύση και παρέα με φίλους. Μεγαλώνουν, εκφράζουν τις απόψεις τους και κάνουν σχέδια για το πώς θα περάσουν αξέχαστες διακοπές. Ας τα ακούσουμε..

«-Αχ καλοκαιράκι! Με παγωτά με χορταίνεις, με βουτιές με δροσίζεις, με βολτίτσες μου αρέσεις ακόμη πιο πολύ! Αλλά..σαν να βαριέμαι λιγουλάκι!

- Μπορείς να πας κάπου να περνάς περισσότερο διασκεδαστικά, να κάνεις νέα πράγματα, πολλά αθλήματα και νέους φίλους.

-Με ενδιαφέρει, για πες λεπτομέρειες!

-Κατασκήνωση Sportcamp! Πηγαίνω κάθε Αύγουστο και περνάω τέλεια! Έχει τόσες δραστηριότητες που δεν βαριέμαι ποτέ: παίζουμε beach volley, μπάσκετ, ποδόσφαιρο, πινγκ-πονγκ, τοξοβολία και κάθε μέρα κολυμπάμε στην πισίνα! Τα μεσημέρια χαλαρώνουμε στα σπιτάκια μας και το απόγευμα συνεχίζουμε όλο με κάτι νέο: κατασκευές, μαγειρική, ζωγραφική, μαθαίνουμε για την ανακύκλωση και την προστασία της φύσης.. Τα βράδια περνάμε υπέροχα με χορό, τραγούδια, θεατρικά και παιχνίδια! Ξέχασα να σου πω επίσης, ότι έχει τόσο νόστιμο φαγητό, που η μαμά & ο μπαμπάς δεν πίστευαν ότι έφαγα σπανακόπιτα!

-Φαίνεται τέλεια ιδέα, μπορώ να έρθω κι εγώ;

-Εννοείται! Μπορούμε να είμαστε και στην ίδια παρεούλα αν θες.

-Φυσικά! Να πούμε και στα αδέρφια μας που είναι 15 ετών;

-Ναι, για τα μεγαλύτερα παιδιά υπάρχει το Multi Action Camp, με ξεχωριστές δραστηριότητες, κάμπινγκ στο δάσος και εκδρομές στην περιοχή, ακόμη και βαρκάδα έκαναν πέρυσι! Και οι γονείς, μπορούν να κάνουν διακοπές στο Λουτράκι που έχει φανταστικές παραλίες, εστιατόρια και μαγαζιά!

-Με έπεισες, ανυπομονώ να φύγουμε για Sportcamp!»

 

Τα παιδιά αποφάσισαν κι εμείς οι γονείς ετοιμάζουμε τα σακίδια και τον απαραίτητο εξοπλισμό, ώστε να χαρίσουμε στα βλαστάρια μας μια ανεκτίμητη κατασκηνωτική εμπειρία! Άλλωστε, έχουμε εμπιστοσύνη στη Sportcamp, καθώς διαθέτει έμπειρα στελέχη και ασφαλές περιβάλλον.

Προλάβετε τις διαθέσιμες θέσεις για τον Αύγουστο, κάνοντας εγγραφή εδώ https://www.sportcampkids.gr/el/eggrafes/article/eggrafes