+30 27440 66860

ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Πρώτη Ημέρα Κατασκήνωση

Η πρώτη ημέρα του παιδιού στην κατασκήνωση είναι πολύ σημαντική τόσο για το ίδιο το παιδί, όσο και για τους γονείς και την εύρυθμη λειτουργία της κατασκήνωσής μας.  Λίγες ημέρες πριν την έναρξη της κατασκηνωτικής περιόδου, θα λάβετε ενημερωτικό e-mail με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την ημέρα άφιξης του κατασκηνωτή σας.
Η προσέλευση και η αποχώρησή των παιδιών γίνονται με φροντίδα των γονέων τους.

Διαδικασία άφιξης
Η διαδικασία παραλαβής των κατασκηνωτών, γίνεται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο όπου υποδεχόμαστε τις οικογένειες των κατασκηνωτών μας και τους καλωσορίζουμε στην SPORTCAMP.
Εκεί, θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε τον ομαδάρχη του παιδιού σας και να τον ενημερώσετε για πιθανόν σημαντικά θέματα που το αφορούν. Η διαδικασία άφιξης, ολοκληρώνεται με το check-in του κατασκηνωτή και την παραλαβή της βαλίτσας η οποία μεταφέρεται από το προσωπικό μας στο δωμάτιο του παιδιού.

Είναι πολύ σημαντικό το παιδί να έχει στην βαλίτσα του όλα τα απαραίτητα είδη και να έχετε φτιάξει μαζί με το παιδί την βαλίτσα, ώστε να βρίσκει άμεσα και εύκολα ότι χρειάζεται. 

Αν το παιδί σας έρχεται για πρώτη φορά στην κατασκήνωση SPORTCAMP, είναι πολύ σημαντικό να έχετε επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις μας το προηγούμενο διάστημα καθώς την ημέρα άφιξης, το παιδί σας  αποχαιρετά στον χώρο παραλαβής και τακτοποιείται στο δωμάτιο με την βοήθεια του ομαδάρχη του καθώς το πρόγραμμα ξεκινά αμέσως μετά. Για την καλύτερη προσαρμογή και ασφάλεια των παιδιών σας καθώς και για την ομαλή λειτουργία της κατασκήνωσής μας, οι γονείς έχουν την δυνατότητα πρόσβασης στην κατασκήνωσή μας, αποκλειστικά τις ημέρες επισκεπτηρίου.

Η τηλεφωνική επικοινωνία με τους κατασκηνωτές μας ξεκινά από την επόμενη ημέρα, οπότε και τα παιδιά θα σας ενημερώσουν για τις ημέρες και ώρες που θα επικοινωνούν μαζί σας.