+30 27440 66860

ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Πρώτη Ημέρα Κατασκήνωση

Η πρώτη ημέρα του παιδιού στην κατασκήνωση είναι πολύ σημαντική τόσο για το ίδιο το παιδί και την ομαλή ένταξη του στο νέο περιβάλλον, όσο και για τους γονείς και την εύρυθμη λειτουργία της κατασκήνωσής μας.  Λίγες ημέρες πριν την έναρξη της κατασκηνωτικής περιόδου, θα λάβετε ενημερωτικό e-mail με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την ημέρα άφιξης του κατασκηνωτή.

Η διαδικασία άφιξης και αναχώρησης των κατασκηνωτών θα πραγματοποιείται με επιμέλεια των γονέων/κηδεμόνων στο προγραμματισμένο ωράριο, για το οποίο θα έχουν ενημερωθεί οι γονείς/κηδεμόνες μερικές ημέρες νωρίτερα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail). Κατά την άφιξη του κατασκηνωτή ο γονέας οφείλει:

  • Nα προσκομίσει κάρτα κατασκηνωτή εφόσον η εγγραφή έχει γίνει μέσω του e-ΕΦΚΑ ή μέσω ασφαλιστικών ταμείων ΝΠΙΔ.
  • Nα έχει εξοφλήσει το συνολικό ποσό της εγγραφής, σύμφωνα με την προσφορά που έχει λάβει μέσω email, εφόσον η εγγραφή έχει γίνει ιδιωτικά.

Για την καλύτερη προσαρμογή των παιδιών, οι γονείς δεν θα εισέρχονται στους χώρους της κατασκήνωσης την ημέρα άφιξης.

 

Κατά την άφιξή του κατασκηνωτή θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε τον ομαδάρχη του παιδιού σας και να τον ενημερώσετε για πιθανόν σημαντικά θέματα που το αφορούν. Η διαδικασία άφιξης ολοκληρώνεται με το check-in του κατασκηνωτή και την παραλαβή της βαλίτσας η οποία μεταφέρεται από το προσωπικό μας στο δωμάτιο του παιδιού.

Το παιδί σας  αποχαιρετά στον χώρο παραλαβής, τακτοποιείται στο δωμάτιο με την βοήθεια του ομαδάρχη του και η δράση ξεκινά αμέσως μετά!

Η τηλεφωνική επικοινωνία με τους κατασκηνωτές μας ξεκινά από την επόμενη ημέρα και θα πραγματοποιείται καθημερινά σε συγκεκριμένο ωράριο, για το οποίο θα έχετε ενημερωθεί.

Είναι πολύ σημαντικό το παιδί να έχει στην βαλίτσα του όλα τα απαραίτητα είδη και να έχετε φτιάξει μαζί με το παιδί την βαλίτσα, ώστε να βρίσκει άμεσα και εύκολα ότι χρειάζεται. Ενημερωθείτε για τα απαραίτητα είδη κατασκηνωτή στο σχετικό μας άρθρο https://sportcampkids.gr/el/goneis/graphic/aparaitita-eidi-kataskinoti

Η προσέλευση και η αποχώρησή των παιδιών γίνονται με φροντίδα των γονέων τους.