+30 27440 66860

ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Ε.Κ.Ε.

Ενέργειες Κοινωνικής Υπευθυνότητας

Κάθε Καλοκαίρι, η κατασκήνωσή μας, βρίσκεται στο πλευρό φορέων με σημαντικό έργο για την προστασία του παιδού. Προσφέρουμε δωρεάν συμμετοχή στα προγράμματα μας σε παιδιά τα οποία βρίσκονται υπό την προστασία των φορέων  «Χαμόγελο του Παιδιού» και «Παιδικό Χωριό SOS Βάρης». Μέσω της ενέργειας  αυτής, τα παιδιά εντάσσονται στο σύνολο, ζουν ξένοιαστες καλοκαιρινές διακοπές και δημιουργούν νέες δυνατές φιλίες!
Η συνεργασία μας με μεγάλες ιδιωτικές εταιρείες και φιλανθρωπικούς φορείς, αποτέλεσε την αφορμή  για την εφαρμογή επιπλέον πρακτικών προσφοράς προς τα παιδιά που έχουν την ανάγκη μας.
Κάθε Χριστούγεννα,  αξιοποιούμε μέρος του κονδυλίου που διαθέτουμε για εταιρικά δώρα προς πελάτες μας προσφέροντάς το για την αγορά δώρων και άλλων ειδών σε μη προνομιούχα παιδιά, όπως η προσφορά δώρων, παιχνιδιών και ειδών πρώτης ανάγκης στο Ίδρυμα «Ελίζα», εταιρία κατά της κακοποίησης του παιδιού.
Τέλος, η SPORTCAMP  σε συνεργασία με μεγάλες ιδιωτικές εταιρείες, έγιναν ανάδοχοι της ευχής ενός παιδιού, μέσω της «Make a Wish»,  Κάνε μια ευχή Ελλάδος.  
Μια πράξη αγάπης, μια εκπλήρωση ευχής από τα παιδιά προς τα παιδιά!