+30 27440 66860

ΕΓΓΡΑΦΕΣ

ΟΑΕΔ

  • Η SPORTCAMP φιλοξενεί κάθε καλοκαίρι κατασκηνωτές μέσω του επιδοτούμενου αυτού προγράμματος κατά την διάρκεια των κατασκηνωτικών περιόδων. Οι μικροί μας φίλοι έχουν την δυνατότητα επιλογής του προγράμματος που επιθυμούν να συμμετέχουν σε μία από τις 15νθήμερες περιόδους.Δείτε τις ημερομηνίες Κατασκήνωσης ΟΕΑΔ και εξασφαλίστε τη θέση σας!
     

Δείτε εδώ τις προϋποθέσεις χορήγησης, πραγματοποιήστε την ΕΓΓΡΑΦΗ σας στον ΟΑΕΔ  και ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΤΕ μια μοναδική ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΗ εμπειρία για το παιδί σας!!!
 

Οι εγγραφές στον ΟΑΕΔ για το Πρόγραμμα Διαμονής Παιδιών σε Παιδικές Κατασκηνώσεις έτους 2020 ξεκίνησαν στο site του ΟΑΕΔ στον σύνδεσμο http://oaed.gr/kataskenotiko-programma-2020 ! 

Οι ηλεκτρονικές αιτήσεις υποβάλλονται από όλους τους ενδιαφερόμενους, δικαιούχους και παρόχους, από την  Τρίτη 17 Μαρτίου 2020 και ώρα 08:00  μέχρι 24 Απριλίου 2020.

Για την υποβολή της αίτησής σας, δεν απαιτείται η προσέλευσή σας στον ΟΑΕΔ!

Δικαιούχοι προγράμματος ΟΑΕΔ

Δικαιούχοι του προγράμματος είναι εργαζόμενοι/ες και άνεργοι/ες με πραγματικό οικογενειακό εισόδημα φορολογικού έτους 2018 μέχρι 28.000 €, οι οποίοι/ες το έτος 2019:

• είχαν τουλάχιστον 50 ημέρες εργασίας στην ασφάλιση του ΕΦΚΑ ή

• έλαβαν από τον ΟΑΕΔ τουλάχιστον 50 ημέρες ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας ή

• έλαβαν επιδότηση ανεργίας τουλάχιστον δύο μηνών (50 ημερήσια επιδόματα) ή

• συγκεντρώνουν τουλάχιστον 50 ημέρες αθροιστικά από τα παραπάνω (ημέρες εργασίας, ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας και επιδότησης ανεργίας)

• καθώς και όσοι είναι εγγεγραμμένοι άνεργοι με συνεχόμενη ανεργία τουλάχιστον τεσσάρων μηνών κατά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων.

Ωφελούμενοι είναι τα παιδιά των δικαιούχων που έχουν γεννηθεί από την 1η Ιανουαρίου 2004 έως την 14η Ιουνίου 2014. Οι ωφελούμενοι μπορούν να διαμείνουν στην παιδική κατασκήνωση μέχρι δεκαπέντε (15) συνεχόμενες ημέρες κατ’ ανώτατο όριο, συμπεριλαμβανομένων και των ημερών προσέλευσης και αποχώρησης.